Бременна ли е отново Алекс Сърчаджиева? 06.06 | 09:50

Актрисата проявявала всички симптоми, смятат колегите й

От Гергана Златкова

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, изглежда, очакват второ дете.

Актрисата, която напоследък се изявява като водеща на танцовото риалити "Dancing Stars”, проявявала всички признаци на бременност.

Според колегите ѝ всичко било очевидно – актрисата отсъствала с оправданието, че ѝ се налага да отиде на лекар, дразнела се и не можела да понася определени миризми и храни.

Дъщерята на Пепа Николова и Йоско Сърчаджиев дори е отказала да танцува на финала, въпреки че тя и Краси Ранков трябваше да подготвят фокстрот, информира "Стандарт".

Звездата от Армията е заявила, че състоянието ѝ не позволява подскоци, резки движения и каквито и да било физически натоварвания.

"С половин уста намекна, че е бременна, но изглежда, е още в началото и затова не иска да съобщава. Преди третия месец не е хубаво да се говори за това, но Сашка видимо се пази", обясняват хора от екипа на предаването.

Втората бременност на Сърчаджиева не е изненада за никого.

Тя роди дъщеря си София преди три години и от Коледа насам не спира да говори за ново бебе.

"Искам час по-скоро да даря София с братче или сестричка, за да не е сама. Колкото по-малка е разликата, толкова по-добре, за да бъдат приятели. С Иван пък мечтаем за голямо семейство", сподели още тогава актрисата.

Водещи