Бременната Диляна Попова е на диета? 01.06 | 16:40

Пие само свежи сокове

От iNews.bg

Бременната моделка Диляна Попова се храни с малки порции и пие само свежи сокове. Въпреки, че вече е във втората половина на бременността си, тя няма намерение да се храни като за двама и стриктно следи какво и по колко консумира.

Папараците на "Поверително от NL" изловиха хубавицата докато избираше обяда си в столично заведение за бързо хранене. В продължение на 15-20 минути моделката оглеждаше критично асортимента на топлата витрина и щателно разпитваше продавачката за всички видове ястия, в крайна сметка си поръчала скромна порция основно и прясно изцеден сок от портокал.

Същата вечер, Диляна се появи на изискано светско събитие, без компанията на любимия си и татко на бебето й Асен Блатечки. Типично като за всяка бременна жена, шумотевицата и стоенето на крак не се отразиха добре на хубавицата, която побърза да си тръгне първа от партито.

Широката рокля, с която моделката беше опитала да скрие коремчето си, не успя да изпълни предназначето си и заоблените й форми ясно се очертаваха под иначе свободната материя.

Водещи