Бременната Кейт Мидълтън по бикини на корица 13.02 | 16:01

Британското кралско семейство отново бясно

От Мартина Панайотова

Италианското списание, публикувало миналата година топлес снимки на херцогинята на Кембридж Катрин, предизвика гнева на британското кралско семейство с намерението си да помести фотографии на бременната съпруга на принц Уилям по бикини.

От двореца Сейнт Джеймс са изразили разочарованието си от плановете на италианското сп. Qui, определяйки ги като "явно нарушаване на правото на уединение на двойката".

От изявлението не става ясно дали кралското семейство се готви да предприеме съдебни мерки срещу клюкарското издание.

Очаква се снимките да бъдат поместени днес на страниците на сп. Qui. Фотографиите показват бременната херцогиня на Кембридж Катрин по бикини на разходка със съпруга ѝ принц Уилям на плаж на карибския остров Мустик.

През септември миналата година сп. Qui - собственост на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, публикува топлес снимки на херцогинята на Кембридж от ваканцията със съпруга ѝ в Южна Франция, припомня БТА.

Кралската двойка заведе дело в опит да спре публикуването на интимните фотографии, но с ограничен успех.

Френски съд забрани по-нататъшното разпространение на поместените в сп. Closer голи снимки на херцогинята на Кембридж. Фотосите обаче бяха публикувани от сп. Qui, други европейски издания и в интернет.



Водещи

Най-четени