Бременната Селин Дион влезе в болница 19.10 | 17:01

Певицата остава под лекарско наблюдение до самото раждане

От Георги Тотев

Селин Дион е приета в болница във Флорида заради опасност от преждевременно раждане. 42-годишната певица и съпругът й продуцентът Рене Анжелил очакват близнаци.

Дион е пример за много жени, които се борят да имат свое дете. Това не е първата бременност на певицата. През 2001 тя ражда първото си дете след продължителни опити да забременее.

След инвазивни инвитро процедури 42-годишната Селин сега отново е бременна с близнаци, но тъй като вече е помятала, опасността за децата е голяма. За да бъде всичко наред, раждането на звездната майка трябва да бъде задържано поне до следващия месец. 

В официалното изявление, дадено от болницата във Флорида, се казва, че опасност от преждевременно раждане съществува при всички жени, бременни с близнаци. Поради тази причина Селин Дион ще остане под лекарско наблюдение до деня на раждането.

В изявлението на управата на болничното заведение също така се упоменава, че звездната двойка по никакъв начин не е изискала специално отношение или подбор на персонала. Въпреки това мерките за сигурност са засилени, но по решение на самото здравно заведение.

Водещи

Най-четени