Броени дни до концерта на Горан Брегович в София 26.11 | 10:54

Все още могат да бъдат закупени ограничени места

От Кремена Бедерева

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на Горан Брегович в София. Както вече беше обявено, събитието ще се проведе на 29 ноември в зала "Арена Армеец". iNews е медиен партньор на събитието.

Все още могат да бъдат закупени места във фен зоната, непосредствено пред сцената на цена от 55 лв. и ограничено количество седящи места по 40 лв., съобщават организаторите от Loud Concerts.

Билети за концерта на Горан Брегович в София могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream, магазинитe Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI credit, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

Вратите на "Арена Армеец" ще отворят в 17:00 ч. Горан Брегович обеща над два часа концерт, изпълнен с най-големите му хитове като "Mesecina” и "Kalashnikov”, както и песни от последния му албум "Champagne For Gypsies”.

За удобство на феновете и улеснен достъп до залата, в деня на концерта между 18:00 и 22:00 ч. автобусите и тролейбусите, движещи се по бул. "Цариградско шосе” ще минават през "Площад на авиацията” и ще спират на съответните спирки и в двете посоки.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация.

От http:// loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Горан Брегович. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входа на зала "Арена Армеец” преди концерта. Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

Горан Брегович е отговорен за хитове като "Mesecina” и "Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа. Всепризнат като посланник на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите "Ъндърграунд” и "Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам.

В основата на неговия "Оркестър за сватби и погребения” стоят циганския духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и огромно настроение и страст.

Водещи

Най-четени