Бурен скандал се разрази заради "Четвърта власт" 02.10 | 20:12

Спречкването стана между Любка Качакова и съпругата на Найо Тицин

От Лазар Тодоров

Голям скандал се разрази в социалната мрежа Facebook заради новият сериал "Четвърта власт".

Съпругата на Найо Тицин Александрина Пендачанска се ядоса заради критиките към мъжа й във връзка със сериала, на който Тицин е продуцент.

Жертва на разярената оперна певица стана бившата царска зам.-министърка Любка Качакова, която написа в мрежата: "Е, глътнахте ли си граматиката" по повод "Четвърта власт".

Коментарът на Александрина бе почни мигновен: "Въпреки силната вътрешната съпротива да общувам с човек, употребяващ израза "Е, глътнахте ли си граматиката", преди да преустановя нашата виртуална комуникация и Ви блокирам, държа да знаете не само Вие, но и тези, подобни на Вас: Не съм изненадана, че Вие и Вашето обкръжение не харесвате сериала "Четвърта Власт". И то не защото той е добър или лош - той не е нито толкова добър, нито толкова лош, че да събуди силните страсти на Вашата "бдителна гражданска съвест".

Оперната певица обвинава как такива като Качакова "корумпираха и унищожиха реалната гражданска съвест на всяко общество в нейното ядро - Четвъртата Власт. Е, няма как да Ви хареса!"

Отговарът на бившия зам.-министър не закъсня и написа в социалната мрежа: "Я виж ти....Според г-жа Пендачанска аз и моите "подобни" сме корумпирали държавата...И защо съм на свобода ??? Главният прокурор веднага да се самосезира! Сигнал от световно призната прима на оперното изкуство, която иначе и аз харесвам като творец, не бива да остане без последствия. И дължа извинения, че карам толкова хора да се срамуват заради мен. Извинете! Простете на една простосмъртна "подобна".

Любка Качакова не е единствената, която разгневи оперната прима. Виртуален приятел на Пендачанска Добри Божилов също отнесе гнева й.

 

Водещи

Най-четени