Бъдещият крал - неконтролируем и с желязна ръка 23.07 | 11:11

Какво бъдеще вещаят звездите на новия принц

От Антония Михайлова

Малко не му достигна на кралското бебе да се роди под царствения знак Лъв. В часа, който Бъкингамският дворец обяви, че е проплакал принцът на Уелс – 16,24 на 22 юли – Слънцето е в последния градус и последната минута на знака Рак.

Асцендентът на принца е в знака Скорпион и конфигурацията на планетите сочи, че това е човек, роден да властва, заяви специално за iNews астрологът Люмиер.

Бъдещият наследник на короната ще управлява с желязна ръка, облечена в кадифена ръкавица, разкрива още звездната карта, разтълкувана от известния български астролог. Личността на младия принц в бъдеще ще може да се сравни с тази на Маргарет Тачър и той ще стане владетел на короната.

Най-показателен в картата е големият воден тригон между Юпитер (в съвпад с Марс) в знака Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби. Това говори за човек, който няма да може да бъде контролиран и неговата емоционалност ще го тласка към своеволни решения – той ще прави, каквото сам реши. Но ще бъде реформатор и ще донесе промяна на страната си – планетата Плутон е в Козирог.

Големият воден тригон е насочен надолу, към материалното, което означава, че той ще се стреми към материална стабилност в държавата.

Енергията на младата кралска особа ще бъде насочена към дома, към държавата и към това тя да бъде изведена на преден план.

Бебето ще бъде силно амбициозна личност, но първите четири години ще бъдат трудни за семейството, за което говори положението на точка Гама в знака Риби. След 4-годишна възраст нещата ще се стабилизират.

Звездната карта на кралското бебе сочи още и раждане точно преди пълнолуние, което вещае дълъг живот на младия принц, казва Люмиер. Освен това той ще има по-добро разбирателство и по-тясна връзка с майка си, отколкото с баща си, и вероятно ще се противопоставя на татко си.

Ще бъде борбена личност, с ярко изразена тенденция към налагане на мисли, желание и воля. Личността му ще бъде трудно контролируема.

След 20-ата си година младият принц може да бъде новият крал на Англия.

Водещи

Най-четени