Българинът изгони операта, но Къщата прие виден гмуркач 29.10 | 23:12

Къци ли е най-големият стратег във VIP къщата?

От Ивайло Коралски

Минаха поредните елиминации в къщата на VIP Brother, а почитателите на телевизионното шоу, очаквано, предпочетоха да напусне най-интелигентния, ерудиран и успял съквартирант измежду елиминираните, но в същото време и такъв, който едва ли се препокрива с образа на народния човек за мнозинството зрители.

Става въпрос за оперния певец Юлиян Константинов, който явно така и няма да може лично да завърши своята южноамериканска продукция "Позволена любов".

Прочее, "първият" епизод от въпросната, излъчен в началото на предаването, се оказа по-скоро успешен опит за реализирането на задача от такъв характер при подобни условия.

Що се отнася до задачите на номинираните за изгонване Златка, Никол и Юлиян, то трябва да признаем, че най-интересна за гледане беше тази, зачислена на първата.

Златка трябваше да влезе в ролята на синоптик и го направи по единствения възможен за нея начин. А именно, под формата на лекосмилаем просташки хумор.

Никол, от друга страна, демонстрира нагледно защо не е станала певица, но пък по време на своето представление беше прелестно красива, а и синоптичката на Нова Телевизия никога не и претендирала, че притежава завидни гласови данни.

Юлиян Константинов действително беше докарал визията на секссимвол, но има голяма вероятност това му превъплъщение всъщност да е отблъснало повече хора, отколкото да е привлякло такива на негова страна.

След като беше елиминиран, големият български глас не пропусна да се заяде за пореден път с Къци Вапцаров, но пък в същото време беше и видимо разочарован, че именно той е изгонен от публиката.

Юлиян избра за капитани на двата отбора съответно Къци за червения и Орлин за синия.

В самия край на предаването, във VIP къщата влезе и Любен Дилов-син, който трябва да внесе обилна доза интелект, интересна дикция и раздвижване в мъжката общност.

Специалният гост, любещ страстно гмуркането в дълбоки води, дори ще реализира воденото от него предаване в Нова от териториите на къщата.

В крайна сметка, можем да наречем без особени проблеми този епизод междинен. Независимо че от Къщата бе изгонен силен играч. Просто цялото предаване премина твърде спокойно – без много "VIP" драми или колоритни изпълнения на някой от съквартирантите в къщата.

Може би единственият доволен след края на шоуто беше стратегът Къци, който в две поредни елиминации успя да отстрани двамата най-тровещи живота му в къщата съквартиранти – Николай и Юлиян.

Водещи

Най-четени