Българската гордост Нина Добрев заплени света със страхотна „вампирска“ сесия 14.02 | 18:35

Чаровницата се снима в сладострастна тройка с колегите си от „Дневниците на вампира“

От Мартина Панайотова

Преди няколко дни списание Entertainment Weekly пусна на пазара новия си брой, който има не една, а цели 3 корици. Звезда и на трите е звездата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев, акомпанирана от колегите си Йън Съмърхолдър, с когото има любовна връзка в действителност, и Пол Уесли.

Тримата са снимани в няколко еротични композиции, позиращи полуголи в леглото – леко намигване към една от главните интриги в самия сериал.

Българката Нина Добрев се превърна в една от най-актуалните и обичани млади телевизионни звезди, която доби популярност с ролята си на Елена Гилбърт от хитовия вампирски сериал на CW Television Network.

Добрев е родена в София на 8 януари 1989 г. Когато е на 2-годишна възраст семейството ѝ емигрира в Торонто (Онтарио).

Има по-голям брат, студент по инженерна специалност.

От малка започва да се занимава с танци, гимнастика, театър, музика и актьорство и прави това с огромен ентусиазъм и желание да се развива в сферата на шоубизнеса.

Преди да се заеме с актьорство, Нина е модел, който снима реклами, а впоследствие започва да ходи на прослушвания за различни роли в киното и телевизията.

До този момент звездата е участвала в над 22 продукции, сред които "Парчета бегълци", "Далеч от нея", "Върколаците никога не плачат", телевизионния сериал "Деграси: Новото поколение".

Световна популярност обаче добива, когато печели ролята в "Дневниците на вампира".

Водещи