Ванеса Паради за раздялата с Джони Деп 13.08 | 13:45

"Можете ли да си представите какво е да гледаш как хората правят пари от болката ти?"

От Олга Андреева

За първи път след като официално обявиха края на връзката си, Ванеса Паради проговори за Джони Деп.

Френската певица се опита да запази максимална дискретност и да избягва въпросите на журналистите по тази болезнена за нея тема.

Сега Паради признава, че напълно осъзнава, че е публична личност, но подчертава, че един артист не бива да бъде каран да продава душата си и да излага всичко пред публика.

"Кой каза, че актьорът трябва да продаде душата си и да разкрие всичко? Работата ми е да промотирам този филм, и албумите ми също, но можете ли да си представите какво е да гледаш как хората правят пари от болката ти?", пита Ванеса в интервю за сп. Elle, взето по повод последния ѝ филм.

Певицата и актриса с френски произход е убедена, че какво се е случило между нея и партньора ѝ в продължение на 14 години не е ничия работа.

"Нямам рецепта за щастие, но мисля, че се задвижва чисто и просто от желанието. Не е щастие, когато се чувстваш длъжен, притиснат или когато имаш усещане, че тъпчеш на едно място.

Мразя, когато някой каже "Трябва да работите, за да бъдете двойка". Не, трябва да искате да бъдете двойка. А що се отнася до мен – искам да бъда точно там, където съм в момента", категорична е тя.

Ванеса и Деп не са виждани заедно публично от 2010 г. Певицата не беше до бащата на двете си деца, когато той промотираше филмите "The Rum Diaries" и "Тъмни сенки”. В същото време Деп беше засичан нееднократно с колежката си Амбър Хърд.

За децата си Ванеса казва, че ще се опита да ги гледа като се разкъсва между Франция и САЩ, където те учат. Разкрива и любовта на дъщеря ѝ към музиката, но признава, че за самата нея е по-важно децата ѝ да се учат и да изживеят детството си.

Водещи