Ванеса Паради нападна медиите, заради децата си 08.11 | 10:19

Актрисата не иска да се спекулира с раздялата ѝ с Джони Деп

От Диана Цветкова


Ванеса Паради и Джони Деп обещаха да защитят децата си от неприятните коментари по повод раздялата си, като не коментират публично случилото се, съобщава Contact Music.

Френската актриса и певица и прочутият актьор се разделиха "по взаимно съгласие”. Те прекараха заедно 14 години, но в момента не искат да обсъждат по какъвто и да било начин разпадането на връзката си, защото това ще се отрази на децата им Роуз и Джак.

"Не продавам личния си живот и никой не знае истината, нито пък някой журналист е свършил добре работата си в тази ситуация. В днешно време хората спекулират, но никой не знае за какво става дума. Аз трябва да защитя децата си. Те са замесени в случващото се, но това не е работа на никого, освен на семейството ни”, заяви Паради.

Тя е категорична, че децата са най-важното нещо в живота ѝ и ги обича прекалено много. По думите ѝ това, което се променя, когато една жена стане майка, е, че тя вече не е приоритет номер едно в собствения си живот. Някой става по-важен от всичко за нея и се превръща в най-голямата любов на живота ѝ.

Ванеса твърди, че именно връзката с децата ѝ е помогнала да се подготви за новия си филм "Café De Flore", в който тя играе ревнива майка на дете със синдром на Даун, което се влюбва в друго дете.

Водещи

Най-четени