Ваня Червенкова: Мариан скри, че е гей! 20.11 | 13:51

Бизнес дамата разкритикува поведението на звездите в Къщата на VIP Brother

От Цанка Донкова

Едва излязла от Къщата на VIP Brother бизнес дамата Ваня Червенкова започна с нападките към бившите си съквартиранти в ефира на Нова телевизия.

Под удара на думите ѝ се оказа Мариан Кюрпанов и неговата сексуална ориентация.

"Аз не съм против сексуалната му принадлежност. Какво лошо има в това да имаш различна сексуална принадлежност? Това, че той се криеше зад красивата Лияна, го прави различен и фалшив. Защо той се срамува от това, което е?! Защо го крие?! Нека излезе и ме съди за това, което твърдя. Мога да го оборя с всякакви аргументи в съда", заяви Червенкова.

Бизнес дамата не пропусна да изрази мнението си и за отношенията между Тервел и Лияна.

"Не Тервел беше в леглото на Лили, а Лили беше в леглото на Тервел. Мъжете са си мъже. Няма мъж, който да има едно изкушение пред себе си, и да устои", коментира Червенкова.

Тя сподели и мнението си за своето участие в шоуто.

"Не съм светица, не влязох във VIP Brother като в санаториум или хотел. Ето защо нямаше нужда да си слагам маска и да бъда различна. Бях себе си", уточни Червенкова

За Ирина Флорин Червенкова не беше многословна. Бизнес дамата само изрази възмущението си от психологическите наклонности на Флорин.

"Това че госпожа "Цвят лилав" иззе функциите на психолог, е толкова типично! Моля те, не ми говори за нея!", заяви Червенкова.

Водещи

Най-четени