Васко Найденов представи новото си парче със суши и деликатеси 31.10 | 18:11

Премиерата на баладата „Невъзможна любов“ уважиха полулярни лица от българския шоубизнес като Елица Тодорова, Искрен Пецов и Преслава Пейчева

От Гергана Златкова

След няколко години мълчание, Васил Найденов отново се появи на българска сцена. Този път в дует с вокалистката на рок групата "Дартс" - Катина.

Промоцията на съвместното им парче "Невъзможна любов" се състоя в столичен клуб и събра родни музиканти, приятели, фенове и журналисти.

Записите на дуетният сингъл и реализирането на видеото са се проточили почти две години поради ангажиментите на изпълнителите.

Клипът е дело на режисьора Румен Ганев и оператора Сашо Александров, които избират няколко локации на морето и софийското метро за снимките.

Лентата разказва за невъзможната любов, възпрепятствана от разстоянието между двама души.

Катина сменя няколко визии сред елегантната обстановка на луксозен апартамент, на плажа, зад волана на ретро автомобил Мерцедес и на яхтено пристанище, a Васил Найденов заснема своята част в столичното метро.

Изпълнителят е и автор на текста на песента, а музиката и аранжимента са дело на Наско Ляпчев от група "Дартс”.

Партито уважиха популярни лица от музикалния шоубизнес, сред които Елица Тодорова, вокалиста на Gravity Co. Явор Захариев, айдълите Нора Караиванова, и Лазар Кисьов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Етиен Леви, Ясен Велчев и Преслава Пейчева от група "ТЕ”, Боряна Баташова, Владо Димов, Искрен Пецов, Стратия и други.

За атмосферата по време на промоцията допринесоха лайв-изпълнението на Васил Найденов, кавърите на популярни песни на група "Дартс”, както и кетъринг менюто, включващо сетове суши.

Гостите имаха възможност да опитат и класически парижки палачинки от френски сирена и жамбо, палачинки с октоподи, сьомга, заешко и патешко, както и зелени палачинки с кокос и пиле.

Някои от певците поздравиха домакините с любими песни. Елица Тодорова разчувства гостите с акапелно изпълнение на фолклорна песен от родопския край, а Искрен Пецов изпя "Две праскови и две череши”.

Водещи

Най-четени