Вдовицата на Илия Павлов налази Сталоун в Ню Йорк 15.11 | 11:26

Дарина Павлова се снима със звездата в елитен ресторант

От iNews.bg

Дарина Павлова се натъкна на Силвестър Сталоун в елитен ресторант в Ню Йорк завчера. Вдовицата на Илия Павлов моментално афишира близостта си с холивудския ас чрез снимка в личната си Facebook страница.

"Боже, боже, какво ли не се случва в малък град като Ню Йорк! Преди две седмици гостувах на Силвестър Сталоун и екипа на "Непобедимите 3" в България. И ето сега – без да го очаквам, се озовахме на една маса, обядвайки в Ню Йорк", не скри вълнението си Мадам Мулти, цитирана от в. "Монитор".

Павлова се появи в продукцията, снимана в "Ню Бояна", по покана на шефа на "Ню Имидж" Ави Лернер. Изповядвайки Слай и колегите му в екшъна Джейсън Стейтъм и Арнолд Шварценегер над отбрани бели вина и блюда с морски дарове, Павлова сътвори филм за холивудската инвазия в България. Лентата с продуцент Паскал Вичедомини бе заснета с екип на RAI TV за предаването "Отново на път" (On the Road Again). Концепцията ѝ проследява приключенията на знаменитости из различни части на света.

Павлова гостува на каста заедно с неприлично младата си муза Джулио Берути. Сталоун толкова хареса разговорите с 29-годишния италианец и чувството му за хумор, че дори маркира края на снимачния процес у нас чрез кадър, в който го прегръща. Под снимката написа: "Последната сцена от "Непобедимите 3" в България. Съчетахме полезното с приятното."

Водещи

Най-четени