Венета Райкова дължи успеха си на мафията 25.03 | 07:05

Тя призна за близките си отношения с Боби Цанков

От iNews.bg

Скандалната водеща на предаването "Горещо" призна пред Кеворк Кеворкян по Нова телевизия, че е поддържала приятелски отношения с Боби Цанков и е разговаряла с него само 40 минути преди да бъде убит през 2010 г.

"Чухме се с Боби Цанков вечерта преди да го убият, а сутринта си писахме във Facebook. Той ме разпитваше за раждането, защото им предстоеше в семейството. Приключихме и след 40 минути ми се обадиха, за да ми кажат какво е станало”, обясни Венетa.

Тя призна, че още преди 25 години астрологът Иван Станчев й е прогнозира, че късметът й в работата ще е свързан с мафията. "Сега го разбирам, защото най-добрите ми предавания са били свързани с тази тема”, обобщи Венета Райнова.

 

За себе си тя сподели, че е много нетърпелива и иска всичко да се случва веднага. Тя си пожела да остане в ефир още дълго, също като интервюиращия – Кеворк Кеворкян. "Искам да стигна колкото и ти, Кеворк. Преди пет години те питах дали да се откажа и ти ми каза – "Не”, допълни водещата на "Горещо”, която скоро отпразнува 10 години на предаването.


Водещи

Най-четени