Венета Райкова направи прогноза кой ще спечели VIP Brother 27.09 | 13:39

Страстите в къщата се уталожиха - тайм аут за съквартирантите

От iNews.bg

За момента страстите в Къщата на VIP Brother се уталожиха. Няма съквартиранти на гладна стачка, няма мълчаливи протести и скандали. Неизяснен засега е само поводът за сълзите на Наско Месечков. След като се разкри истината за мисията "Кой е по-по-най" Кали се успокои и веднага поднесе своите извинения на Евгени Минчев. Той възприе нормално и без излишен шум нейните думи, защото точно той призова всички съквартиранти да се приемат така лично провокациите и да не се ядосват за неща, които след няколко месеца е бъдат забравени. Евгени показва невероятна сила на характера и до момента успява да разгадае почти всички ходове на Big Brother, както и ефектът, който те ще имат върху останалите. В изповедалнята Кали призна, че е станала доста подозрителна, откакто е влязла в Къщата. След изчистването на тази конфликтна ситуация в Къщата цари мир и разбирателство.

1399116

Не така стоят нещата в студиото на "Голямата уста". Венета Райкова се е захванала да разчиства всички лъжи и скрити истини около семейство Манови. След разговора на водещата с Жени, дойде ред и на Тачо. Той сподели, че се чувства относително добре и в Къщата и в живота трябва да се проявява търпение. Избликът му преди няколко вечери е провокиран от алкохола и от напрежението, което се е трупало в него дълго време. Семейните неразбирателства и проблеми във взаимоотношенията със съпругата му са като балон, който сега се е спукал. Тачо не съжалява дори за миг за нещата, които е казал пред очите на цяла България. Той споделя, че двамата с Жени често се дразнят, изнервени са от нещо, което им липсва и скандалите са резултатите от това напрежение. Стефан се притеснява и за здравословното и психическо състояние на Зорница, защото вижда, че тя не се чувства добре в Къщата. В разговора с Венета обаче, той посочи себе си като първия, който е изневерил в тяхното семейство. 

Симпатиите и съчувствието на водещата към Тачо са очевидни и тя дори сподели с него, че той е сигурен финалист и поред нея победител в най-гледаното риалити предаване в България.

Междувременно в студиото на "Голямата уста" един от гостите в студиото разкри истината за любовника на Жени Калканджиева. Той посочи името на лице от престъпния свят, който 20 години е издирван от Интерпол и наскоро е екстрадиран от Португалия. Соня Култуклиева изрази мнението, че в случая със семейството на Жени и Тачо съпругата е много по-красива от любовницата, но шеговито посъветва Стефан да "изшътка" и двете и да се хване с Ели Гигова.

Най-четени