Веселин Маринов посреща рожден ден на плажа и с турне 02.08 | 11:23

Пайнер се хвали с рекорден брой певци, родени под знака на зодия Лъв

От Диана Цветкова

Любимецът на жените (основно на тези, прескочили средната възраст) Веселин Маринов ще празнува рожден ден на родното Черноморие.

Тържеството ще се състои на 4 август край морския бряг, но засега изпълнителят пази подробностите в тайна, казват продуцентите му от "Планета".

Родният бард обаче няма да разпуска безцелно по плажовете, защото наздравиците за 51-вия му рожден ден съвпадат с лятното му турне "Един мъж на 50". Е, той няма да пее навръх празника си, но на следващия ден ще весели туристите на централния площад в Поморие.

Иначе, поп фолк гилдията може да се похвали с рекорден брой изпълнители – известни и не чак толкова, родени под знака на зодия "Лъв".

Празненствата за звездите от "лекия жанр" започнаха още на 30 юли с рождените дни на Димана и Здравко Мандаджиев. На 1 август пък екзотичната Ани Хоанг "чукна" 21 години. Носителката на приза "Дебют на 2011" си направи своеобразен подарък с появата на най-новото ѝ видео в ефира на фолк телевизията "Ако от теб си тръгна".

Днес пък рожден ден празнува Елена Паришева, която няма да се изхвърля и ще го раздава по-скромно като събере най-близките си хора. На следващия ден (3 август) идва ред да празнува и Сиана.

Народната певица Росица Пейчева също е лъвица. Тя празнува на 5-ти август, като признава, че най-големият ѝ подарък ще бъде да се съберат средствата за предстоящата ѝ операция. В момента тече кампания за набиране на средства за операция в Германия и последващо възстановяване, след като вродено заболяване се обостря и състоянието ѝ прогресивно се влошава. За целта обаче са ѝ необходими над 20 000 евро.

"Тупалката на поп-фолка" Илиян навършва 30 години на 8 август, като продуцентите отбелязват, че това е сериозен повод за едно шумно тържество.

На Голяма Богородица (15 август) пък рожден ден празнува DJ Живко Микс Последен от звездните рожденици в знака на лъва е ръководителят на "Виевската фолк група" Емил Узунски.

Водещи

Най-четени