Веси Попова е интимна с Мистър България в новия си клип (ВИДЕО) 01.04 | 11:01

Видеото към песента "Shake" е заредено с убийствен сексапил

От Деси Николова

Певицата Веселина Попова представи новия си провокативен видеоклип. 

Видеото е към песента "Shake” и напълно оправдава очакванията, заложени в заглавието – кадрите са разтърсващо сексапилни и заредени с енергия.

Екранен партньор на Веси в клипа е "Мистър България 2009" Мартин Мартинов. Сцените между певицата и популярния красавец са доста горещи, но изпълнителката разказва, че мъжът ѝ, който също е модел, не ревнува.

"Според мен Мартин е един от най-красивите български мъже. От няколко години живее в Ню Йорк и се възползвах от краткото му прибиране в страната, за да го включа във видеото. От много време имах такава идея – той е и много добър приятел на мен и мъжа ми" - споделя Веси.

Чаровната певица допълва, че веднага след реализирането на "Shake” е започнала работа върху три нови проекта: "Два от тях са предназначени за хаус сцената, а третия засега ще запазя в тайна – различен е от всичко, което съм правила досега и искам да изненадам публиката."

Веси Попова доби голяма популярност с ролята си на секретарката Деси от "Столичани в повече". След това се наложи да спре участието си в сериала, тъй като забременя. В момента разделя времето си между грижите за сина си Никола и развитието на музикалната си кариера.    

Горещия клип на "Shake", както и подробно интервю с Веси Попова, ще откриете в Jenite.bg. 

Водещи

Най-четени