Вижте кого избра Вини Джоунс 05.03 | 21:23

Актьорът покани у дома си участник от „Къртицата”

От Надежда Стоянова

Холивудската звезда Вини Джоунс направи страхотен жест към един от участниците в шоуто "Къртицата”, както по-рано писахме. Става въпрос за специална покана за гостуване в дома му в Лос Анджелис. За да бъде още по-ефектна изненадата, актьорът организира прощална вечеря за новите си приятели.

"Знам колко ви е трудно и затова попитах дали може да ви подготвя вечеря. Всички знаят, че футболът е най-специален за мен. Затова имам подарък за Илиян, което е от сърцето ми”, каза бившият футболист.

Илиян Киряков получи от него писмо на български език, в което Вини му засвидетелства своето уважение. Освен това го покани на гости заедно със съпругата и децата му, защото искал да го опознае още.

"Драги, Илияне, това, на което ме е научил животът, е че всички ние имаме трудни мигове. Имаш моето уважение. Каня теб, съпругата и двете ти деца в Лос Анджелис, където за ден ще бъдеш треньор на отбора ми. Сигурен съм, че България се гордее с теб и бъди сигурен, че в мое лице винаги ще имаш приятел”, бяха част от думите в писмото му.

Водещи

Най-четени