Вижте кои актьори ще участват в "Междузвездни войни: Епизод VII" 30.04 | 16:00

Очаква ни звезден състав

От Беатрис Николoва

След месеци тръпнене в очакване и многобройни спекулации и загатки, най-накрая стана ясен актьорският състав в седмата част на "Междузвездни войни". Участниците в новото приключение бяха представени от "Лукасфилм" и компания "Дисни" на официалния сайт на филма.

Във режисираната от Джей Джей седма част ще видим Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Макс фон Сюдов, Анди Съркис и Домхал Глийсън. Те се присъединяват към ветераните от оригиналната трилогия Харисън Форд, Кари Фишър, Марк Хамил, Питър Мейхю (Чубака), Антъни Даниълс (C-3PO (Си-Трипио) и Кени Бейкър (R2-D2
(Арту Диту).

Създателите на поредицата отказват да назоват с точност кой актьор в кой герой ще се превъплъти, макар да се очаква Адам Драйвър да изиграе злодея. Написването на музиката отново е поверено на легендарния филмов композитор Джон Уилямс.

"Вълнуващо и същевременно нереално ще бъде да наблюдаваме как обичаните звезди на оригиналната трилогия и тези брилятни нови изпълнители отново ще вдъхнат живот на света на "Междузвездни войни", се казва в изявлението, направено от режисьора и съсценарист на филма Джей Джей Ейбрамс.
"Междузвездни войни: Епизод VII", чието действие ще се развива 30 години след "Завръщането на джедаите" (1983), ще излезе на екран на 18 декември 2015 год.

Водещи

Най-четени