Вижте коя красавица е смятана за българската Никол Кидман 13.09 | 09:20

Гергана може да се похвали с блестяща кариера на модел, но винаги е искала да бъде журналист

От Пламена Вълчева

Безспорно едно от имената, което често се споменава последните дни, е новото лице в екипа на Нова телевизия Гергана Малкоданска. Прогнозата за времето е вече с една красива жена повече в лицето на 24-годишния модел.

Красавицата поразително прилича на Никол Кидман и много пъти по улицата е била бъркана с актрисата. В чужбина много пъти й се е случвало да я припознават и да я заговарят, като се обръщат към нея с името "Никол" пише в. 24 часа. 

Интересното е, че майката на Гергана е имала намерение да я кръсти Никол, когато се е родила. Не го е направила, защото името е било на вече починал дядо и е чувала, че не е на хубаво. "Ако се казвах Никол, щеше да е страшно, защото щях се обръщам съвсем адекватно на името", казва водещата.

От две години Гергана живее с приятеля си Демир Доган - сина на Ахмед Доган, но избягва да говори за любовта си, за да няма спекулации и да я оценяват заради самата нея. Свикнала е от малка да се справя самостоятелно.

Гергана Малкоданска може да се похвали с блестяща кариера като модел в агенция "Визаж", но от малка има други амбиции - мечтае да бъде телевизионен журналист. 

1387421

Водещи

Най-четени