Вижте новата визия на Памела Андерсън 24.03 | 14:30

Какво се случи със еротичния модел

От iNews.bg

Памела Андерсъм е решила, че й е време за промяна. Еротичният модел е решил да се облича и изглежда по доста по-консервативен начин от преди.

Виждаме Памела за фотосесия пред списание Elle. Андерсън е заложила на бяла рокля с дължина до коляното, бежови обувки и сако, но най-големият шок за почитателите й е новата прическа на звездата:

"Имам един приятел, който ми каза, че когато някои жени скъсят косата си, изглеждат по-мъжествени, докато при мен се е получил точно обратният ефект. Мислех си, че ще е странно да правиш секс с къса коса, но много бързо осъзнах, че няма подобно нещо", заявява 46-годишната актриса и модел.

Памела стана известна от култовата си роля в "Спасители на плажа", оттогава насам секс иконата на 90-те е живяла в стереотип, който иска да забрави:

"Прическата, животът като на рок звезда, всичко това беше като да живееш в мечта. Просто те завладява в един момент. Всичко започна много невинно, а се превърна в роля. И аз самата започнах да чувствам, че живея във филм, а не в реалността", споделя Памела.

Неотдавна моделката доказа, че може да е повече от секси дори и на 46 години, като се разголи са списание PURPLE.

Вижте новата визия на звездата в нашата галерия.

 

Водещи

Най-четени