Вижте с какво се друсат БГ звездите (СНИМКИ) 22.01 | 12:39

Кой е най-употребяваният наркотик сред родните популярни личности?

От Неда Ковачева

Популярните личности в България се радват на завиден интерес от страна на медиите и обществото като цяло. Това е важно за техния имидж и звезден статус. Когато обаче стане ясно, че някоя БГ звезда взима наркотици, бързо се заформя скандал, в който неминуемо започва да се говори за влиянието на известните личности върху младите хора и за примера, който звездите дават на феновете си.

И понеже българските звезди почти по нищо не се различават от световните си колеги, те успяват да се забъркат в какви ли не ситуации, в които са хванати, че употребяват наркотици или си признават сами. Вижте наркотичните истории на едни от най-популярните музикални звезди у нас.

Явор Бахаров и тревата

През лятото на 2011 г. Явор е задържан за 24 часа, защото в него са открити наркотици. След като е спрян на централна софийска улица и е обискиран от полицаи, в него е открита марихуана. Актьорът обаче не се скрива и не се опитва да си измисли оправдание, а напротив – изявява готовност да поеме всички последствия. Е, сериозни последствия така или иначе няма, защото кой не е пушил трева, по дяволите?! Но на Явор му се налага да повтаря няколко пъти, че не е наркоман и наркотиците не са му страст. Е, с новата му роля на син на турски наркобос в "Под прикритие" алибито му малко се разклаща...

Лора Караджова и ранното пафкане

Още като ученичка Лора Караджова се срещнала с марихуаната. Двете се харесали и се сприятелили. Да, но не след дълго дъщерята на Данчо Караджов осъзнала, че ако продължава да пафка всеки ден така усърдно, съвсем реално може да провали живота си. Е, през годините е пробвала и по-силни упойващи вещества, но винаги е държала положението под контрол. А най-важното е, че в момента младата певица се е отдръпнала от примамливите наркотици, за да се съсредоточи върху кариерата си. Умно момиче ще излезе.

За да разберете историите на още БГ звезди и наркотиците, които са вземали, посетете колегите от Div.bg.

Водещи

Най-четени