Вики Политова се захваща с Нова ТВ 21.05 | 14:24

Бившият кадър на bTV отново поема мениджърски пост

От Надежда Стоянова

Доскорошният кадър на bTV Вики Политова вече официално е част от екипа на Нова ТВ. Тя заема поста Главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

"Това е едно различно предизвикателство, което ще поема с огромен ентусиазъм. За мен е чест да приема поканата да се присъединя към екип от изключителни таланти и професионалисти, които са високо конкурентни, решителни и добре позиционирани да уловят новите възможности на съвременния медиен свят. Много се вълнувам и очаквам с нетърпение да стана част от бъдещето на Нова”, коментира Вики Политова.

Политова може да се похвали с над 14 години професионален опит в медийните среди. По-голямата част от кариерата ѝ минава в екипа на bTV Media Group, където сменя различни ръководни постове.

Какви са длъжностите, които е заемала досега, както и какво казва за присъединяването ѝ към екипа на Нова ТВ Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор и заместник-председател на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп, можете да видите на страницата на Econ.bg.

Водещи

Най-четени