Вики от "Мастило" се хвали със солиден сексуален опит 24.10 | 12:50

Изпълнителката бройкала близо 200 мъже

От iNews.bg

Вики от група ,,Мастило" може да се похвали със солиден сексуален опит. Певицата имала доста голяма бройка и мъжете, с които е преспала наброявали близо 200 пише в. "Всеки ден". 

Красавицата имала много гаджета от медийното пространство. Любовният живот на Вики започнал с връзката й с Влади Ампов - Графа. Именно за него се говори, че отнел девствеността на брюнетката, когато тя е на 18 години. Романът с изпълнителят на "Давам всичко за теб" не траял дълго. Двамата си останали добри приятели след 6-месечна връзка. 

След него Терзийска се завъртяла около китариста на бандата им Десо. Двамата имали близо едногодишна връзка малко след създаването на групата.

Вики е имала връзка и с Ники Кънчев, близо 2 години (2003-2005г.), докато водещият на "VIP Brother"е бил сгоден с настроящата си приятелка и майка на детето му. 

След Кънчев, Виктория започва роман с политика Емил Кошлуков. Двамата са заедно близо година и според нейни познати връзката й с него й е носила значителни облаги за развитието й в музикалния бизнес. 

През 2013г. изпълнителката на "Мойте кафеви очи" се забива с манекена и барман Генадий Наков, но едва за няколко месеца. В списъка на певицата е и известният сред фолк дивите Коко Динев. От един бизнесмен на друг и идва ред на Веселин Янков - собственик на верига сладкарници. 

Последен в дългия списък на Вики се нарежда Явор Бахаров. За любовния им романс се говори от скоро покрай работата им в новата песен на група "Мастило".

Водещи