Виктория Бекъм: Отправям послание на младите жени 09.09 | 07:51

Музиката не е най-голямата страст на хубавицата

От iNews.bg

Виктория Бекъм смята, че й провървяло в живота, след като станала модна дизайнерка, пише Contactmusic. 40-годишната Бекъм, която бе част от популярната момичешка група от 90-те години на миналия век "Spice girls",довери, че се почувствала известна по време на тогавашната доминация на бандата в чартовете. Футболната съпруга допълни, че и като музикант се е чувствала известна, но успяла може да се нарече, след като е станала дизайнер.

Виктория Бекъм, която има четири деца от съпруга си Дейвид - 15-годишния Бруклин, 11-годишния Ромео, 9-годишния Круз и тригодишната Харпър, прогнозира, че вероятно ще работи още десетина години в света на модата.

"Винаги съм работела. "Spice girls" имаше луд график. Не мога да си представя какво ще правя по цял ден, ако не работя. Щастливка съм, че се занимавам с нещо, което обичам. Освен това се гордея, защото смятам, че изпращам позитивно послание към младите жени: "Ако искате да имате кариера, да сте омъжена и да имате деца, това е постижимо", заяви г-жа Бекъм.

 

Водещи

Най-четени