Вин Дизел издаде: Очакват се още 2 части на "Бързи и яростни" 21.12 | 15:44

Звездата от шеметната поредица за бързи коли и високите скорости, смята, че историята е прекалено голяма, за да се побере в само още един филм

От Кремена Бедерева

Вин Дизел призна, че ще има най-малко още два филма от хитовия екшън "Бързи и яростни", защото сценария е твърде голяма за един филм, съобщава Contactmusic.

Звездата от шеметната поредица за бързи коли и високите скорости, смята, че историята е прекалено голяма, за да се побере в само още един филм и мисли, че за това ще са необходими поне две серии. Тази новина, разбира се, се приема с огромна радост от феновете на жанра.

"С успеха на последната част от "Бързи и яростни: Удар в Рио" и включването на толкова много герои, разширяването на обхвата, когато седнахме да обсъждаме какво ще се вмести в продължението, ние установихме, че не разполагат с достатъчно пространство", обяснява Вин Дизел през The Hollywood Reporter.

Вин издава и още тайни от новия филм, чийто сценарий надхвърля 110 страници. От студиото са били категорични, че замислената история за следващата част на "Бързи и яростни" няма как да се събере в една серия, разказва още сексапилният актьор.

Водещи

Най-четени