Вихра обвини Иван за уволнението ѝ 28.08 | 15:05

Бившият ѝ мъж я искал зависима, смята водещата, която се раздели с ефира

От Мартина Панайотова

Вихра Петрова отново посочи с пръст бившия си съпруг, продуцента Иван Христов. Водещата се нахвърли върху експоловинката си с нова сила, този път визирайки него като главен виновник за уволнението ѝ от "Споделено с..."

На Facebook профила си, отчаяната съпруга написа: "От пресинформацията, пусната официално от TV7 разбирам, че водещите на предаването са на ротационен принцип! Когато аз подписвах договорa си, никой не ме беше информирал за колко точно месеца ставам водеща на това предаване".

По думите ѝ през времето, в което е водела "Споделено с Вихра" не е имало никакви забележки към работата ѝ, нито индикации, "че договорът ми ще бъде така неочаквано прекратен".

"Единственото, което продуцентите в лицето на Вили Сечкова и Емил Кошлуков са споделяли с мен е ,че бившият ми съпруг нееднократно се е обръщал към тях с настоятелна молба да ме уволнят, за да бъда зависима от него", жалва се Вихра.

"От днес се разграничавам от всички публикации на стената на "Споделено с Вихра”. Те не са от мен, а от администратор на заплата. Успех на поредната водеща Кали!, завършва излиянието си тя.