Все oще в ролята на бунтовник : Линдзи Лоън се противи на Опра Унфри по време на снимки 25.03 | 09:51

До колко е важно отрезвяването на Линдзи Лоън?

От Лазар Тодоров

Опра Уинфри каза на Линдзи Лоън да " зареже безсмислиците *** ", стремяща се да я отрезви в неделя вечерта по време на документалната поредица. Но след като светът стана свидетел на обезпокоителното й поведение, 27-годишната актриса беше почти на ръба си.

Звездата от Mean Girls беше видяна да пуши отвън на The Mercer Kitchen в нюйоркския квартал в Сохо в понеделник. Към червенокосата звезда се присъедини и нейният приятел, испано-американският художник Доминго Сапата.

Виждайки от разстояние нейния уличен шик стил, Линдзи бе облякла снежнобяла блузка с яка от шипове, колие от златна верижка и кльощави черни джинси. Тя комбинира своите дрехи с армия от зелено яке, отличаващо се с кожа - украсено с качулка и чифт черни кожени високи до коленете ботуши. За завършване на своя външен вид , Lindsay носеше чифт червени огледалнo-оптически слънчеви очила, които отговарят на червения и маникюр.

В неделя, Опра разтоварена от актрисата в третия епизод на Линдзи в OWN след медийния филмов магнат се оплака за трудното поведение на Линдзи и за некоректните и закъснения. Но Опра каза на Линдзи , че тя няма да я " F *** up" и призова Линдзи да продължава да превърща живота си в емоционален разговор със сърцето си. Опра отлетя до семейното жилище на Линдзи в Лонг Айлънд, Ню Йорк, след като е казала, че нейният документален екипаж е доволен да бъде " заложник " от звездата на Mean Girls по време на снимките.

Опра не остана доволна, когато и бе даден дългият списък от оплаквания за Lindsay с " придирчивостта и" за графика при заснемането и създаването на " хаос ". Линдзи също бе показан да работи със своя въздържащ я треньор , Michael Cormier, чиято работа е държи Линдзи съсредоточена върху възстановяването си.

" Правя всичко по силите си, за да и осигуря ден по малко в средата на този наистина хаотичен период и това не е беше лесно." Истината е, че целият този хаос е ужасен за нейното възстановяване. Да имаш количеството натиск и промяна, това е правило номер едно за личния контрол. Всеки казва, че това не е голяма стъпка през първата година на отрезвяването," добави спокойният и треньор.

Тогава Линдзи се срещна със здравата знаменитост и подходящ треньор, Ал Джонсън, където тя изказа негативите си относно документалния филм, който снима за Опра . " Мислех си, че се записах за нещо, където камерите просто ще бъдат там, а не в риалити шоу . Никакви обиди против Kardashians, те имат страхотна работа, но аз никога не искам бъда такава, " каза Линдзи .

"Моето възстановяване е свещено за мен, както и някой като Майкъл, терапевта и приятелите ми на срещите. Моята трезвеност е моят живот. Това е единствената част от живота ми, която остава лична", добави тя.

Водещи

Най-четени