Все пак Елтън Джон е поканен на кралската сватба 02.03 | 19:07

Междувременно стартира сайт, посветен на сватбата на принц Уилям

От Олга Андреева

След като бяха пуснати на пазара всякакви сувенири с образа на принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън, днес стартира и официален уебсайт за кралската сватба, предаде Ройтерс.

Не него ще бъде публикувана актуална официална информация за предстоящата сватба на Уилям и Кейт.

Представители на кралското семейство заявявиха, че сайтът www.officialroyalwedding2011.org ще бъде обновяван непрекъснато и на него ще бъдат оповестявани новините около церемонията, която е насрочена за 29 април. Там ще бъдат публикувани снимки и видео материали с бъдещите младоженци.

Подробностите около сватбената рокля на Кейт Мидълтън също ще бъдат обявени първо на този сайт.

За момента информацията за сватбената рокля се пази почти като държавна тайна – от двореца отказват да кажат дори кой е дизайнерът, в какъв стил ще бъде и дали Кейт ще носи воал.

Междувременно стана ясно, че сър Елтън Джон, известен като един от близките приятели на принцеса Даяна, е получил покана за сватбата, съобщи британският в. Evening Standard.

Музикалната легенда, която изпя песента "Candle In the Wind” на погребението на Даяна през 1997 г., първоначално отрече, че с партньора му Дейвид Фърниш са получили покана, но сега потвърди, че двамата ще присъстват на събитието. 

Водещи

Най-четени