Всички скочиха срещу Миглена 16.04 | 16:30

Къртиците ще се борят със змии, жаби и хлебарки

От Мартина Панайотова

Сватбата на Емануела и Никола предизвика вълна от любовни трепети в Базата. След седмици на флиртове и закачки Миглена и рапърът 100 Кила вече открито демонстрират чувствата си.

Споделената им симпатия се превърна в официална връзка и двамата са първата официална двойка в Базата на Къртицата.

Варненският рапър обаче се оказа единственият, който харесва Миглена в Базата. Красивата ѝ любовна приказка е помрачена от негативните настроения на всички участниците към нея и ситуацията e "Един срещу всички, всички срещу Миглена”.

По време на живото предаване тази вечер тя ще бъде изправена на другарски съд в Пещерата, където всеки един от Заселниците ще трябва да обясни защо не харесва Миглена.

Тримата Заселници събрали най-много от гласовете на зрителите за това "Кой е Къртицата?” ще преминат през изпитание в Предверието наречено "Пясъчен часовник".

В него всеки един от заподозрените ще бъде завързан за дървена конструкция, която ще се върти с различна скорост. В долната част ще има съд с вода и заподозрените ще си потапят главата на всяко завъртане.

Изпитанието ще бъде успешно, ако тримата успеят да издържат в изпитанието общо шест минути. От успеха им в това изпитание зависи трудността на общата битка "Терариум”, която ще се случи на живо в Арената по време на живото предаване във вторник вечер.

Там участниците ще трябва да преодолеят още свои фобии и страхове. Разделени на три отбора те трябва да съжителстват със змии, хлебарки и жаби в заключени прозрачни кутии. Гадинките ще бъдат пуснати в кутиите, а дали и за колко време останалите ще открият верния ключ и ще освободят заключения ще видим на живо тази вечер от Арената в Базата.



Водещи

Най-четени