Всички срещу Къци 07.11 | 22:41

Водещият ще се бори за оцеляване срещу Люси и Орлин

От Мартина Панайотова

В тазвечерното, живо предаване на сагата VIP Brother екзалтира един проблем, който  назря почти в самото начало – конфликтът между Къци Вапцаров и всички останали съквартиранти в Къщата.

Това бе последната номинация, която се осъществи очи в очи, което даде възможност на зрителите да станат свидетели за пореден път на припирните между Къци - от една страна и Златка, Багата и Фънки - от друга.

Не бе изненада, че господин Невада отнесе най-много номинации, като аргументите не се отличаваха от онези, които се изтъкваха винаги, когато водещият се озоваваше на опасния ръб между прага на Къщата и външния свят.

Интересни се оказаха останалите две номинации – в трибой за спасяване от изгонване, срещу водещия, ще се изправят двама от любимците на Къщата – Орлин и Люси.

Къдрокоската "изгоря" след като нейният отбор, в който знания по обща култура показваха Златка плюс тризначките, фатално падна от този на любимата й Камелия.

Именно втората реши да номинира чаровния певец и актьор, като се аргументира с това, че ще й бъде изключително интересно да види на сцената един срещу друг най-колоритните и обичани участници в риалитито.

Кой ще си тръгне ще стане ясно идния понеделник.

П.П. Настрана от всичко, тази вечер останаха отворени няколко въпроса: колко крака има паякът, кой континент има най-много държави и кой е Бащата на народите – това може би няма да разберем никога.

Водещи

Най-четени