Вторите годишни хип-хоп награди сътвориха тежки гафове 06.02 | 13:23

Страхотно шоу, но с много проблеми

От Неда Ковачева

Снощи в зала 1 на НДК бяха връчени Вторите годишни хип-хоп награди, отличаващи най-изявените български изпълнители от този музикален стил. Изводът, който може да се направи, е, че за втора година едни хора излизат на сцената и получават някакви награди, а накрая все 100 кила обира най-големите отличия. А, да и Eve изобщо не дойде.

Началото на церемонията бе обявено за 20:00 ч., но тъжната истина е, че всичко започна с грандиозно закъснение от над час и половина - гаф, който нито може да се прикрие, нито трябва да се премълчава. Обстоятелствата, поради които се наложи тягостното чакане, не са ясни, но каквито и да са, така просто не се прави.

И все пак по някое време след 21:30 ч. шоуто започна. Ангели и секси мацки покориха сцената, а някъде сред тях се оказа и Лора Караджова. Впрочем тя бе една от най-важните дами на вечерта. Освен че се изявяваше на сцената, блондинката получи наградата за най-добра изпълнителка.

Другият очакван "ключов играч" на Вторите годишни хип-хоп награди бе Криско, който се качи няколко пъти на сцената - за да си вземе наградата за най-добър бийтмейкър/продуцент, за участник в най-добрата колаборация през 2013 г. (песента "Знаеш ли кой видях?"), за най-добра песен за изминалата година - "Министърът на веселието". Същото парче получи приза и за най-гледан клип в YouTube.

Освен Део, водеща бе и Елена Брусарска - нежната част на група Ice Cream. Впрочем именно те грабнаха приза за най-добра група. За дебют пък бе отличена винаги усмихната Михаела Филева.

Освен огромното закъснение, на церемонията по връчването на Вторите годишни хип-хоп награди на България не се появи една от световните звезди, която трябваше да пее за българската публика. Две от най-видните ни млади певици пък отново пяха на пейбек. Разберете кои звезди не посмяха да пеят на живо на хип-хоп наградите само в Div.bg.

Водещи

Най-четени