Габриела Василева: Не се чувствам по-малко Мис 07.05 | 14:13

Новата Мис България 2012 в едно ексклузивно интервю

От iNews.bg

Мис България без скандал не може. Поне от няколко години насам. Тази година обаче скандалът определено бе хубав. Пряко и преносно. Две хубави момичета попаднаха в една хубава каша и хубаво се пренаредиха по стълбицата на красотата. В крайна сметка, Мис България 2012 е тя и само тя – Габриела Василева.

На 20 години, от Бяла Слатина. Разбира добре както от печелене на конкурси за красота, така и от икономическите формули за успех на Адам Смит и Хенри Форд. Тя и само тя ще ни представи на конкурса Мис Свят в Китай и това бе причината да я потърсим, за да я попитаме как се чувства след всичко... и преди всичко. Все още доста объркана, но щастлива, Габи коментира събитията около конкурса така: "Бях изключително объркана. Честно казано, първоначално си мислех, че е шега и не можех да повярвам какво се случва."

На въпроса дали скандалът около зрителския вот и смятана в класирането оказва влияние върху самочувствието, красавицата отговори: "Не се чувствам нито по-малко Мис, нито различна Мис. Просто съм може би първата Мис, избрана по този начин. Всички момичета бяхме наравно, стремяхме се към короната заедно. Бях щастлива от своята победа. Случаят с гласуването промени всичко за мен, но не ме кара да се чувствам различна. Напротив, аз съм горда, че журито е избрало мен.

С Ина сме приятелки и в случая и двете сме потърпевши. Всеки човек би приел такава ситуация тежко. Аз смятам, че тя го прие гордо и показа колко е силна."

iNews припомня, че първоначално за Мис България 2012 бе избрана Ина Манчева. След по-малко от седмица обаче, тя бе детронирана и короната бе връчена на Габриела, като организаторите на конкурса "Мис България" обясниха решението си с това, че зрителският вот е бил манипулиран от зложелатели.

Какво още сподели Мис България Габриела Василева, може да научите от интервюто й за Jenite.bg.



Водещи

Най-четени