Гаджето на Агилера си я харесва закръглена 10.04 | 11:57

Мат Рътлър не се влияе от критиките за килограмите по адрес на певицата

От Олга Андреева

Мат Рътлър си спечели хиляди фенки по цял свят с изказването, че харесва гаджето си Кристина Агилера точно с пищните ѝ форми и извивки.

Певицата, която от няколко години показва по-налети форми, се радва на спокойствието да бъде харесвана такава каквато е, без да ѝ се отправят критики или потискащи намеци за килограмите ѝ.

По-рано тази година носителката на "Грами" сподели колко положително влияе на самочувствието ѝ връзката с Рътлър.

"Имала съм силните си моменти, имала съм своите падения. Някои казват: Била съм твърде слаба, била съм твърде дебела – тези коментари ги игнорирам веднага. Обичам тялото си. Приятелят ми обича тялото ми. Синът ми е здрав и щастлив и това са нещата, които имат значение за мен."

Откакто е под светлините на прожекторите Кристина и проблемите с килограмите ѝ се обсъждат непрекъснато. Това обаче не интересува ни най-малко приятеля ѝ.

"Мат харесва начина, по който тя изглежда, независимо как. Дори когато беше по-пълна той казваше "Изглежда ми божествена", споделя източник пред сп. US.

Когато Кристина започна да се среща с асистента си на снимачната площадка на "Бурлеска" в края на 2010 г. всички смятаха, че това ще е кракотрайна авантюра. Година и половина по-късно обаче изглежда сякаш връзката им е много по-стабилна.

Неотдавна се появи информация, че певицата дори обмисля да предложи на приятеля си да минат под венчилото. Тя вече има един петгодишен брак зад гърба си с Джордан Батман.

Водещи

Най-четени