Гаджето на Елена Кучкова – евродепутат? 27.05 | 14:00

Тя отпразнува победата му

От iNews.bg

Изкусителката Елена Кучкова съвсем категорично заяви, че могат да я възбудят само богатите мъже. И макар че подчерта, че не си пада по политици, именно такъв се бил намърдал в леглото ѝ, според последната клюка.
"Мис Плеймейт" подхрани слуха, като след края на изборния ден качи във Facebook снимка, над която написа: "Все така да сме, да имаме поводи за поливане."

В крайна сметка Ели не се сдържа и намекна, че гаджето ѝ ще стяга куфарите за Брюксел:

"Да, празнувахме добрите изборни резултати на приятеля ми. Няма да кажа дали ще бъде евродепутат, защото веднага ще се сетите кой e", сподели Кучкова пред в. "Марица". Плеймейтката наскоро намекна кой е мъжът до нея:

"Той е млад, на 38 години, красив, богат, интелигентен, галантен и възпитан. Мъж на място – точно това, което търся от много време насам. Не обича показността и комплексарските фукни, че е с по-младо гадже, и то с титла за най-красив еротичен модел. За него е важно какво изпитва към мен, и аз към него. Чувствам се прекрасно!", изчерпателно разказа моделката.

Кой всъщност е спечелил сърцето на Кучкова, засега само можем да предполагаме. Но едно е сигурно, съдейки по скъпарското шампанско Moet & Chandon, половинката ѝ няма финансови затруднения.