Гай Ричи за брака с Мадона: Живях в сапунена опера 29.11 | 20:18

Режисьорът все пак не съжалява за осемгодишния си брак с певицата

От Олга Андреева

Гай Ричи винаги е твърдял, че не съжалява за брака си с Мадона. Двойката се раздели през 2008 г. след осем години брак и получи бърз развод, само месец по-късно.

Сега режисьорът на "Шерлок Холмс: Игра на сенките" призна, че въпреки че му се е налагало да се бори с драмата да бъде във връзка с толкова известна жена, се радва на положителните неща, произлезли от нея, като 11-годишният им син Роко.

"Харесваше ми първият ми брак. Определено не е нещо, за което съжалявам. В крайна сметка опитът беше много положителен", обяснява Ричи в интервю за Details.

"Обичам децата от този брак, а и не мога да си представя друг възможен път. Но човек се развива, нали? Вярно, влязох в сапунена опера и живях в нея доста дълъг период от живота ми. Вероятно ще мога да бъда по-красноречив след 10 години."

Ричи допълни, че бракът му с Мадона е променил погледа му към живота: "Когато сложиш край на много неща, които си преследвал, и откриеш, че си постигнал кухи победи, ставаш дълбоко философски настроен. Щастлив съм, че при мен нещата се случиха по-бързо. Радвам се, че направих пари, с други думи. Както и, че се ожених."

През септември Ричи и приятелката му Джаки Ейнсли се сдобиха с момченце.

Водещи

Най-четени