Георги Христов представи „30 златни” 04.05 | 10:18

На концерт в НДК певецът изпълни съвсем нови парчета

От Олга Андреева

С някои от най-големите си хитове и с нови парчета зарадва почитателите си певецът Георги Христов, който събра близо 5 000 души в зала 1 на НДК снощи.

Спектакълът "30 златни” е част от поредица юбилейни концерти на Георги Христов из цялата страна.

На сцената снощи изпълнителят беше подкрепен от свои колеги – Нели Рангелова, с която изпълни баладата "Една любов", Росица Кирилова, с която изпя "Трябва да се видим", Орлин Павлов, с когото направиха дует на "Щастлив съм".

На сцената излезе и специалният гост от Италия, Джани Фиорелино, с когото изпяха хита си "Sogno" ("Мечта"), както и новата си песен "Anime" ("Души").

Сред новите песни, които бяха представени за първи път пред публика, бяха баладата "Безумна нощ", парчето "Хората от гетото” с Pikasso, динамичната "Изгарям", както и баладата "Много причини има", подарена на Георги Христов от Росица Кирилова. В концерта взеха участие балет "Веда-Джуниър” и група "Черно и бяло”.

Георги Христов има издадени 12 албума, като е автор на 90% от песните в репертоара си. Изнасял е хиляди концерти у нас и е бил на десетки турнета в Европа, Азия и Америка. Носител е на големите награди на всички престижни музикални конкурси у нас.

Водещи

Най-четени