Гери Дончева: Стивън Сегал ме покани да работя за него 06.10 | 11:45

Моделката разказа за срещата си с холивудската звезда

От iNews.bg

Красивата моделка Гери Дончева разказа за работата си с прочутия холивудски актьор и музикант Стивън Сегал. Хубавицата се е запознала с екшън героя на Свети Влас, където го помолила да се снимат.

"На другият ден пак се видяхме, тогава си поговорихме и му разказах за моите занимания. Няколко дена по-късно Стивън ми се обади и поиска да работя като негова асистентка по време на европейското турне. Аз мислех ден, два, но приех.", продължава историята си Дончева пред bTV.

Тя допълни, че актьорът не е претенциозен и с него се работи лесно. Единственото, за което претендирал навсякъде, където отсяда, е да бъде в голяма стая, защото, по думи на Гери е голям човек.

1405473

Моделката сподели, че наскоро е завършила втората си магистратура – специалност "Предучилищна педагокика" и вече е издала две детски книги. Гери има намерение да се развива в България и затова приключила професионалните си ангажименти със холивудския актьор.

Тя допълни, че не се притеснява от другия си имидж на "глуповат модел", защото хората, които я познават, знаят, че този образ няма общо с действителността. Припомняме ви, че Гери Дончева стана популярна в една скандална реклама на сирене, която й лепна етикета - "поредната секс бомба".

 

Водещи

Най-четени