Геро обиден за спирането на "Скрита самоличност” 30.06 | 17:40

От iNews

След като преди месец внезапно спря "Черешката на тортата”, за да пусне новото предаване "Скрита самоличност”, Нова телевизия направи остър завой, за да се върне в изходна позиция. Сега пък спира "Скрита самоличност” и връща по спешност "Черешката”, за да спасява сриналия се рейтинг.

Както се очакваше, "Скрита самоличност” се оказа тотална рейтингова дупка, в която потъна праймтаймът на телевизията за цял месец. Дори водещият Герасим Георгиев-Геро с всичките си фенове не успя да предизвика интерес в достатъчно голяма част от аудиторията, за да спаси шоуто. Както "Уикенд” прогнозира още първата седмица, интересът към предаването първите два-три дни беше голям, колкото зрителите да видят за какво става въпрос, а след това драстично падна. Причината не е във водещия, а в самото предаване – в него няма нито интрига, нито предизвикателство към хората, което би могло да задържи интереса им. Единственото, заради което биха могли да го гледат, е надеждата, че някой ден самите те могат да участват и по този начин – да вземат парична награда. Малкото фенове не спряха да питат в социалните мрежи как могат да се запишат за участие, но отговор така и не получиха.

В опит да си върне аудиторията Нова телевизия прибягна до изпитаната формула с "Черешката на тортата” – за втори път в рамките на два месеца. Първо пусна шоуто, след две седмици го спря заради "Скрита самоличност”, а след още месец отново го пуска. Кулинарното шоу се завръща през юли, съобщиха от медията миналия понеделник. То ще се излъчва, както преди, всяка делнична вечер от 20 часа, съответно "Скрита самоличност” пада. Телевизията уж обеща нов сезон, но дали наистина ще го има снима, не се знае.

В защита на сваленото шоу трябва да се отбележи, че Европейското първенство по футбол допринася за ниския му рейтинг. В момента се гледат най-много мачове, така че е логично интересът към всичко останало да е по-слаб. Но проблемът с аудиторията го имаше и преди Европейското.

Какво ще стане с Геро? Според източници на "Уикенд”, той бил изключително огорчен от развоя на събитията. Актьорът има достатъчно ангажименти и без "Скрита самоличност”, така че няма да остане без работа. Той играе в представления в няколко театъра, в независими проекти, а и на екран стои добре, така че не се оплаква от липса на роли, но въпреки това е обиден, че предаването с него веднага е свалено. Най-вероятно Геро няма да води "Пееш или лъжеш” с Димитър Рачков през есента, но напролет се очаква нов сезон на "Като две капки вода”, където със сигурност ще го поканят. Това, че няма да се появява в проект като "Скрита самоличност”, в крайна сметка е само в негов плюс, коментират в медийните среди.

Водещи

Най-четени