Големият син на Джако дебютира в телевизията 19.02 | 20:48

Принс Майкъл прохожда в телевизионната журналистика по пътя към киното

От Мартина Панайотова

Големият син на Майкъл Джексън ще дебютира като кореспондент на телевизионния канал "Ентъртейнмънт тунайт" (Entertainment Tonight (ET)), предаде БТА.

Принс Майкъл Джоузеф Джексън Джуниър е едва на 16 години, но вече е записал първото си интервю във връзка с излизащия през 2013г. римейк на "Вълшебникът от Оз", базиран на детския роман на писателя Лиман Франк Баум. През седмицата интервюто на прохождащия репортер, който вече е изкарал и курс по журналистика, ще бъде излъчено неколкократно.

Представителката на телевизионния канал Брук Андерсън, която помага на младежа в първите му стъпки, съобщава, че Джексън мечтае за киното. Наследникът на Краля иска да стане добър продуцент, режисьор, сценарист и актьор. Самият той признава, че няма музикална дарба като баща си и нито може да пее, нито да танцува като него.

Принс Майкъл настоява да поеме издръжката си, въпреки че при навършване на пълнолетие ще наследи част от имуществото на вече покойния си родител, отбелязва адвокатът на семейството.

Тийнейджърът избягва публичните изяви с изключения на мероприятията в памет на покойния му баща.

Големия Майкъл Джексън си отиде на 25 юни 2009г., оставяйки след себе си дълбока диря в световната музикалната история. Албумът му "Трилър" влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-продавания на всички времена и народи.

Водещи

Най-четени