Голи снимки на принц Хари скандализираха Лондон 22.08 | 11:50

Кралското семейство не може да се опази от скандалите със сексуален подтекст

От Олга Андреева

След като братовчедка на Кейт Мидълтън се снима за Playboy, а снимки на херцогът и херцогинята на Кеймбридж от медения им месец изтекоха, сега е ред на принц Хари да даде своята лепта.

Младият принц изглежда е забравил колко внимателен трябва да бъде и миналия петък си е спретнал голо парти в хотел в Лас Вегас. Снимки от предвиденото в тесен кръг парти обаче изтекоха и американският таблоид TMZ вече публикува фотосите, на които, както отбелязва, принцът показва диамантите на кралската корона.

На двете снимки, които не са на фокус, се вижда абсолютно голия принц – на едната от тях прикрил мъжкото си достойнство, а на другата – да прегръща в гръб също гола мацка.

По данни на TMZ до голите сценки се стигнало след игра на билярд с елементи на стриптийз, която бързо разгорещила страстите. Във ВИП сюитата се намирала голяма компания, включително няколко горещи момичета, срещнати по-рано вечерта в бара на хотела.

Снимките вероятно са щракнати с мобилния на някой от присъстващите в хотелската стая, който не е бил толкова зает да се забавлява, но пък е пресметнал, че може да изкара добри пари.

Говорителят на кралското семейство е заявил, че за момента няма да бъдат правени коментари по случая.

Водещи

Най-четени