Голям брой кандидати за наградите за PR в България 09.03 | 08:41

Конкурсът се провежда за втори път, победителите ще станат ясни през април

От Олга Андреева

25 агенции с общо 65 кампании се борят за тазгодишните награди за PR в България, съобщи в официално писмо до медиите председателят на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) Максим Бехар.

За участие в конкурса са се записали агенции с кампании от изминалата 2010 г. Категориите, в които се състезават, са: Кампания за устойчиво развитие, Специално събитие, Иновативна кампания, Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел, Комуникационна кампания на годината и Агенция на годината.

От вчера международното жури започна оценяването на кампаниите, а в средата на април ще станат ясни и победителите.

Председател на журито е Пол Холмс, който е смятан за един от най-авторитетните анализатори на PR пазара в света. Основател е на The Holmes Report Group, а също така е редактор и издател.

Останалите членове на журито са специалисти от САЩ, Великобритания, Румъния, Германия, Словакия, Дания, Финландия, Чехия, Русия, Франция и Белгия.

"Тази година участват рекорден брой кампании. Повечето от агенциите, представили свои проекти, не са членове на БАПРА, което безспорно доказва, че наградите придобиват по-голяма популярност и се доказват като първия професионален конкурс за постижения в PR бизнеса", заяви Бехар.

 

 

Водещи

Най-четени