Господарката на злото Анджелина Джоли шашна Лондон (СНИМКИ/ВИДЕО) 09.05 | 17:12

Актрисата и Брад Пит се появиха на премиерата на "Господарка на злото"

От Пламена Вълчева

Холивудската двойка Брат Пит и Анджелина Джоли бяха посрещнати от дебнещи фотообективи на официалното представяне на филма "Господарка на злото" в Лондон. Двойката беше заложила на зловеща визия изцяло в черен цвят в тон с филма. Брат и Анджелина се отличаваха от всички гости, откроявайки се на тематичния син килим.

На събитието присъстваха и други знаменитости, сред които Ел Фанинг, Сам Райли и Лесли Менвил, които съживяват някои от най-завладяващите герои от фентъзи приключението.

В зрелищния 3D екшън "Господарка на злото" Анджелина Джоли се превъплъщава в образа на властната Злодеида. Този персонаж бележи грандиозното завръщане на актрисата към света на голямото кино след 4- годишно затишие.

Ролята превръща 38-годишната красавица в наранена и разярена магьосница, решена да отмъсти за сполетялата я несправедливост. "Мисля, че за зрителите е интересно да научават нови неща за героите, които смятат, че познават. Във филма има много приключения, екшън и хумор, страхотни автентични персонажи", коментира Анджелина и допълва: "Постарахме се да осигурим на публиката страхотно изживяване. Както във всички велики филми на Дисни, и тук има история, която дава поука и притежава душа и мъдрост, но тук сме добавили и доза забавление". 1273545

 

Ел Фанинг ще влезе в образа на красивата принцеса Аврора. "Цялото преживяване – това, че играя принцеса – за мен е сбъдната мечта. Когато бях малка и хората ме питаха каква искам да стана като порасна, аз казвах принцеса на Дисни. Защото това е мечтата на всяко момиче. Това, че се случва наистина, направо е невероятно.", коментира актрисата.

За своята героиня Фанинг споделя: "Аврора е невинна и наивна, защото израства изолирана в горска къща и не познава външния свят. Тя не знае, че трябва да се страхува от някои неща и затова е толкова добронамерена и обичлива към всичко и всички. Затова, когато се запознава със Злодеида, тя не се плаши." 

Редом до двете звездни дами на голям екран в "Господарка на злото" застават Шарлто Копли, Сам Райли, Имелда Стонтън, Джуно Темпъл и други.

Филмът е режисьорски дебют на доказалия се като експерт по визуалните ефекти и дизайнер на продукции Робърт Стромбърг, работил по "Аватар", "Алиса в страната на чудесата", "Игрите на глада" и "Животът на Пи".

Родната премиера на зрелищния екшън "Господарка на злото" идва у нас в 3D, IMAX3D и 4DX на 30 май 2014 година.

Още снимки от събитието вижте в галерията ни. 

Вижте финалният трейлър към филма "Господарка на злото": 

Водещи

Най-четени