Гответе се за продължения на любимите филми през 2012 г. 18.01 | 10:29

"Американски пай", "Здрач", "Мъже в черно", "Ледена епоха" са само част от филмите с продължение

От Деси Николова

Продълженията и предисториите на любими филми тази година ще предложи богата програма. От сайта Jenite.bg са събрали интригуващ списък с "Очаквайте!", в който има за всекиго по нещо:

"Американски пай: Отново заедно"
Наричан още "Американски пай 4". Може би имате чувството, че вече сте изгледали поня няколко продължения на "Америкнски пай", но не е така - последните няколко филма не се смятъат за директни продължения на оригиналната трилогия, която завърши през 2003 г. със "Сватбата". Сега продуцентите обещават нов, четвърти шедьовър, в който всички герои от първите няколко серии отново ще бъдат заедно. Макар и поостарели, те пак ще купонясват като в тийнейджърските години. И майката на Стифлър е там.

"Подземен свят 4: Пробуждане"
Четвърто продължения очаква и "Подземен свят", този път в 3D фариант. Феновете пак ще се радват на сексапилната Кейт Бекинсейл, която пропусна да се появи в третата част. Селин – героинята на Бекинсейл – ще се събуди след 15-годишна кома и ще установи, че има дъщеря на 14, която е полу-вампир и полу-върколак. 

"Здрач: Зазоряване – Част 2"
Тази година ще излезе и втората част от екранизацията на четвъртата и последна книга в световноизвестната поредица на Стефани Майър. Как ли ще завърши на пръв поглед невъзможния и с всеки следващ поглед - все по-вълнуващ любовен триъгълник между жена, върколак и вампир? 

"Мъже в черно 3"
След 4-годишна пауза, чаровният Уил Смит отново се завръща на екран, при това в една от любимите на феновете си роли – като мъж в черно с тъмни очила. Освен него, Томи Лий Джоунс, Алек Болдуин, Ема Томпсън и други впечатляващи актьори, в лентата ще вземе участие и Никол Шерцингер.

"Таласъми ООД 2", "Мадагаскар 3" и "Ледена епоха 4"
Малките и порасналите деца, които все още си падат по анимациите, също нямат да останат разочаровани тази година. Както виждаме, 2012 г. ще разкаже новите приключения на някои от най-забавните и симпатични герои, които познаваме. 

Това бяха най-интересните филмовите продължения, които се очаква да излязат по кината до средата на юли. Втората половина от 2012 обещава нов филм за "Човекът-паяк" и за Супермен; "Възраждане" на колегата им – Черният рицар или просто Батман; пета част на "Заразно зло"; "Джеймс Бонд" с номер 23; "Аз, роботът 2"; "Ловци на духове 3"; "Индиана Джоунс 5"; "Умирай трудно 5". 
Толкова за филмовите продължения, що се отнася до предисториите - "Хобитът" определено е една от най-очакваните. 

Водещи

Най-четени