Готови ли сте за "Трансформърс: Ера на изтребление" 04.03 | 14:20

Ето ги първите постери на касовия холивудски филм

От Надежда Стоянова

Хитовата кинопоредица "Трансформърс" това лято ще се завърне на големия екран с най-новата си част. Става въпрос за "Трансформърс: Ера на изтребление", чиято световна премиера ще се състои на 27 юни.

Блонбастърът отново ще заложи на динамични сцени и много напрегнат сюжет. Зрелищните кадри с новата визия на трансформърите обещават не само още от запазената марка на режисьора Майкъл Бей, но и промяна в посоката на досегашната история.

Предлагаме постери на Кейд (Марк Уолбърг) и Шейн (Джак Рейнър), както и кадри с новите коли във филма. Съвсем скоро ще ви покажем първия трейлър на хитовата продукция "Трансформърс: Ера на изтребление", както и още постери.

Малко след представянето на първия тв спор на лентата в началото на февруари започнаха позитивните отзиви на зрителите. Филмът вече е сред най-очакваните блокбастъри през настоящата година, като само за два дни имаше над 1500 гледания и над 400 споделяния в официалната българска страница на разпространителя на филма в социалната мрежа Facebook.


Водещи

Най-четени