Графа за Траян от X Factor: “Това беше най-хубавата интерпретация на „Ако има рай“ 20.11 | 18:06

В днешната вечер на елиминации талантите се превръщат в Щурците с „Две следи“

От iNews.bg

"Изпълнението му беше брилянтно! Това е най-хубавото изпълнение на "Ако има рай", което съм чувал от друг изпълнител", сподели самият Графа за сполучливата интерпретация, която Траян направи на неговата песен на концерта на X-Factor.

Тогава финалистът на Мария Илиева не просто изпълни чудесно един от най-големите хитове на Графа, но вложи в него и частица от себе си – неговите дума в рап интерпретацията на песента всъщност изразяваха любовно разочарование, което е преживял. Журито също бе единодушно в положителните си оценки – "Всеки път си като за последно. Всеки път си на 100 % - така се прави”, обобщи Любо, а Мария в свой стил добави: "Ако има рай – аз искам да чувам твоя глас там”.

Тази вечер (20.11) Траян ще има възможността лично да благодари на Графа за хубавите думи, защото именно той ще бъде специалният гост на сцената на X-Factor. Графа ще изненада със специално акустично изпълнение на последното му парче "Домино" в комбинация със супер хита "Никой", включени в предстоящия му концерт на 25-ти ноември.

Преди това обаче участниците ще поставят началото на вечерта с едно от вечните български парчета – "Две следи". След като откриха грандиозния концерт на "Фондацията" и се срещнаха със самия Кирил Маричков, тази вечер талантите ще трябва да докажат, че с право са заслужили тази чест и ще се "превърнат” в Щурците.

 

Водещи

Най-четени