Графа празнува "ЧРД!" с 1200 приятели около басейн 22.07 | 16:50

На връх рождения си ден 21 юли, Графа изнесе концерт от лятното турне

От Кремена Бедерева

Над 1200 души се веселят край басейн за рождения ден на Графа, съобщава Агенция "Булфото".

На връх рождения си ден 21 юли, Графа изнесе концерт от лятното турне "Jim Beam да ме няма" в столичния басейн "Леда". Специални гости на музикалното шоу, част от Sofia Summer Festival 2012, бяха и другите двама изпълнители на тоталния летен хит "Дим да ме няма" Бобо и Печенката. 

Освен тях на сцената с Графа се изявиха DJ Borche, Tea и Индира. DJ-и на събитието бяха Bugs, Fail 2, George и Cass, а N.A.S.O се грижи за доброто настроение на публиката.

Над 1200 фенове скачаха с най-новия хит "Дим да ме няма", който съвпадна по популярност с мистериозното изчезване на братята Галеви след издадената от български съд присъда.

Владимир Ампов е роден на 21 юли 1978 г. в София. Той е син на музиканта от трио "Спешен случай" Кирил Ампов.

Музикален дебют на Графа е през 1988 г. с песента "Вече десет години съм на този свят...", последвана от хита "Мандарини" – с него Графа се задържа повече от половин година в телевизионната класация на БНТ "Музикална чуднотека".

На 9 ноември 2008 г. се жени за дългогодишната си приятелка Мария, а навръх Великден (19 април 2009 г.) му се ражда син – Крис. На 31 юли 2011 се ражда дъщеря му Никол.

Водещи

Най-четени