Гришо за снимките с Маша: Какво да се прави... 28.05 | 19:00

Българинът коментира папарашките снимки, които официализираха връзката му с Мария Шарапова

От Константин Симидчийски

"Какво да се прави, положението е такова, каквото е", бе лаконичният коментар на Григор Димитров на въпрос от руски журналист "какво мисли за папарашките снимки на него и Мария Шарапова".

Не е тайна, че чак след като постигна изумителния успех над Новак Джокович в Мадрид Гришо за първи път се появи на снимка със своята бляскава половинка Маша.

Двамата упорито и успешно прикриваха интимните си отношения до момента, в който не ги нащракаха да се разхождат под ръка в испанската столица.

Оттогава Григор и Шарапова неизменно са питани за повече подробности около връзката им, но те не бързат да разкриват всичко светкавично.

Иначе Димитров отговаряше на въпросите по време на пресконференцията след бързата му победа в 1-ия кръг на Ролан Гарос над колумбиеца Алехандро Фая с 6:4, 1:0 след отказване на съперника.

Тъй като мачът не представляваше кой знае какво зрелище и не предложи изненади, журналистите използваха случая да питат Григор за други любопитни факти от живота му като "коя част от България харесваш най-много".

Гришо без никакво замисляне отговори: Черноморието.

"Вече не се чувствам неудобно на големите кортове срещу великите играчи. Усещам, че мога да се боря с тях", заяви още Димитров на пресконференцията.

Най-четени