Гуинет Полтроу - най-мразена сред холивудските звезди 16.04 | 19:42

Класация на сп. Star ни запознава с най-недолюбваните звезди на Холивуд

От Филипа Тодева

Най-омразната звезда на Холивуд е Гуинет Полтроу. Това става ясно от класацията на сп. Star.

Според изданието на хората съвсем не им харесва стремежът ѝ да печели от пропагандирането на здравословно хранене, красота и дълголетие.

Книгата на Полтроу It's All Good вече неофициално е била наречена "Как правилно да уморим семейството си от глад".

Изчислено е, че всекидневното меню, препоръчвано от Полтроу, струва по 300 долара, съобщава още БТА.

На второ място е звездата от "Здрач" Кристен Стюарт. Феновете и до днес не могат да ѝ простят изневярата с режисьора  Рупърт Сандърс.

Веднага след нея се нарежда певицата Дженифър Лопес. Според сп. Star звездата не е долюбвана заради прекомерния си нарцисизъм. 

Заради лошото си поведение и неуважението към жените на четвърто място е музикантът, бивш приятел на Кейти Пери Джон Майер. 

Следва го актрисата Катрин Хейгъл, която се изказва неласкаво за филмите, в които е играла. Американският телевизионен журналист Мат Лауър е на шеста позиция заради лицемерието си.

В класацията е намерил място и Джей Лено, който обаче е 14-и. Кралицата на поп сцената Мадона е седма, тъй като според  мнозина ѝ е време да осъзнае на колко години е и да е по-скромна.

Сър Елтън Джон твърди за нея, че напоследък изглежда като панаирджийска стриптийзьорка. Веднага след нея се нарежда  канадската тийн сензация Джъстин Бийбър, поставен на 8-о място заради разюзданото си поведение.

Деветата позиция заета от тазгодишната носителка на "Оскар" за "Клетниците" Ан Хатауей. Звездата от "Дяволът носи "Прада" е определена като бездарна актриса. 

Светската лъвица и актриса Ким Кардашиян е на десето място. Според изданието тя прекалено много се натрапва на феновете, доказва непрекъснато своята бременност, като публикува нови и нови снимки в блога си. 

В класацията на най-омразните звезди не е пропуснат и актьорът Ащън Къчър. Той е 13-и, тъй като изневери на вече бившата си Деми Мур на рождения ѝ ден. 15-а е Анджелина Джоли, която все още се ползва с репутацията на мъжемелачка.

Водещи

Най-четени